Adatvédelem

Mivel a honlap különböző formákban kéri Önt, hogy adja meg elérhetőségeit és egyéb információkat is magáról vagy szervezetéről, illetve honlapunk azt a lehetőséget is felajánlja, hogy küldjön nekünk közvetlenül e-mailt, amelyek természetesen mind alkalmasak az Ön különböző fokú azonosítására, ezért ebből következően ezen a honlapon keresztül a honlap tulajdonosa összegyűjtheti, kezelheti és feldolgozhatja az Ön által önkéntesen megadott személyes adatokat a szolgáltatások nyújtásának, beleértve az ügyfél szolgáltatásokat, valamint a marketing és toborzási célokat is, elősegítése érdekében.

A személyes adatok közé tartoznak - többek között - az elérhetőségek (pl. név, telefonszám, az önéletrajzában szereplő adatok, stb.) szakmai tapasztalattal kapcsolatos információk (pl. képzettség és korábbi munkaviszony stb.).

A honlapon a személyes adatok gyűjtése a személyes adatokat tartalmazó e-mail (pl. CV, információkérés stb.) küldésén keresztül valósulhat meg. Amennyiben jelezzük, hogy adatait olyan eseményekkel vagy jogi fejleményekkel kapcsolatos információk küldésére is felhasználhatjuk, amelyekről úgy gondoljuk, hogy érdekelhetik Önt (azon információkon kívül, amiket kifejezetten kért), minden esetben lehetőséget adunk arra, hogy jelezze egy válaszadó-négyzet bejelölésével, amennyiben nem szeretne ilyen információt kapni, illetve jelezheti e-mailben vagy telefonon (melyekről a kapcsolat fül alatt tájékozódhat).

A honlap használatával, továbbá a személyes adatait tartalmazó e-mail küldésével (pl. CV) Ön hozzájárul személyes adatai összegyűjtéséhez, kezeléséhez, feldolgozásához és továbbításához olyan mértékben, amennyire az annak a célnak az elérése érdekében szükséges, amelynek érdekében az adatokat megadta (pl. karácsonyi üdvözlőlap küldése, egyéb marketing eszközök használata, szolgáltatásokról tájékoztatás stb.).

Kapcsolat

Amennyiben az adatvédelmi szabályzattal vagy személyes adatai felhasználásával kapcsolatban bármilyen kérdése felmerülne, szeretné megtekinteni, hogy milyen személyes adatokat tartunk Önről nyilván, az adatkezelés jogszerűségét kifogásolja, az Önről nyilvántartott adatok javításra, kiegészítésre szorulnak, vagy szeretné töröltetni azok egészét vagy egy részét, elérhetőségeim bármelyikén kérheti ezt tőlem, de lehetőleg email formájában „Adatvédelem“ tárggyal

Az adatgyűjtés korlátai és biztonsága

A honlap tulajdonosa kizárólag annyi ideig tárolja és kezeli adatait, ameddig az üzleti szükségesség és/vagy az Ön felé fennálló szakmai kötelezettségei azt indokolttá teszik, illetve ameddig azt jogszabály előírja.

A honlap tulajdonosa biztosítja Önt afelől, hogy személyes adatai védelme érdekében - összhangban az európai adatvédelmi joggal - olyan eljárási és technikai eszközöket, illetve rendszert alkalmaz, amelyek megfelelnek a jelenlegi adatvédelmi szabályoknak az információbiztonság területén.